Despre Noi

Bucurați-vă de sejurul dumneavoastră la Sibiu cu o cazare la pensiunea noastră elegantă și confortabilă.

Pensiune Elegantă în Centrul Istoric al Sibiului.

Casa Gallo este situată pe strada Faurului (vechea denumire Schmidtgasse), nume care evocă amintirea breslei fierarilor și atelierelor de fierărie din zonă, de la sfârșitul secolului al XVIII-lea.

Camerele noastre: unde stilul și confortul se întâlnesc.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Facilitățile suplimentare includ articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Casa Gallo oferă, de asemenea, WiFi gratuit în întreaga proprietate și parcare privată gratuită.
Casa Gallo este situată în centrul istoric al Sibiului, la mai puțin de 3 minute de mers pe jos de Podul Minciunilor, Piața Mică și Piața Mare.
Casa Gallo oferă cazare într-o casă recent renovată, întregul spațiu a intrat într-un proces de consolidare și renovare, fiind adaptat la cerințele de confort din prezent.
Clădirea are un parter și un etaj în stil Secession, cu un acoperiș plat cu două ape, cu coamă paralelă cu strada și celebrii "ochi" ai Sibiului.

Parcare Gratuită

Curtea noastră securizată și împrejmuită oferă un loc sigur și convenabil pentru a vă parca gratuit mașina în timpul șederii dumneavoastră.

Locație Centrală

Pensiunea noastră este situată în inima orașului, cu toate atracțiile istorice la o scurtă plimbare.

Bar

După o zi lungă, vă puteți relaxa cu o băutură la barul nostru, care oferă o varietate de băuturi pentru toate gusturile.

Internet Rapid

Rămâneți conectat în timpul șederii dvs. cu serviciul gratuit de Wi-Fi de mare viteză disponibil în întreaga pensiune.

Experimentați confortul și comoditatea la pensiunea noastră.

Contact

Contactați-ne pentru orice întrebare sau pentru a face o rezervare, personalul nostru prietenos este întotdeauna gata să vă ajute.

PROGRAM

Check-In: 14:00 - 20:00
Check-Out: Până la 11:00

ADRESĂ

Strada Faurului nr.7
Sibiu, Romania
550188
DIRECȚII
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram