Cameră Dublă Deluxe

Camerele noastre sunt concepute cu gândul la confort și oferă o atmosferă caldă și primitoare.

Preț

per noapte
500LEI
Rezervă

Camera noastră dublă este alegerea perfectă pentru cuplurile sau prietenii care caută un spațiu confortabil și intim în inima orașului. Camera este concepută pentru a găzdui doi oaspeți și dispune de toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a vă face șederea cât mai confortabilă. Camera este dotată cu un pat dublu matrimonial confortabil și spațios, un televizor cu ecran plat, internet de mare viteză și un birou de lucru. Camera are, de asemenea, o baie privată, cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Camera este decorată cu culori calde și mobilier confortabil, creând un spațiu elegant și primitor. Puteți petrece timp de calitate împreună în cameră sau vă puteți bucura de priveliștea orașului de pe balcon sau de la fereastră.

Camera dublă este situată în inima orașului, astfel încât nu veți fi niciodată departe de acțiune. Veți fi la doar câțiva pași de cele mai bune restaurante, baruri și magazine din oraș, precum și de atracțiile turistice populare, cum ar fi muzeele locale, galeriile de artă și siturile istorice.

Rezervați camera noastră dublă astăzi și experimentați cel mai bun confort, stil și confort în inima orașului. Fie că sunteți aici pentru o escapadă romantică sau pentru o vacanță plină de distracție cu prietenii, camera noastră dublă are tot ce aveți nevoie pentru un sejur memorabil.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram