Cameră Single

Camerele noastre sunt concepute cu gândul la confort și oferă o atmosferă caldă și primitoare.

Preț

per noapte
350LEI
Rezervă

Camera noastră single este un spațiu confortabil și elegant, perfect pentru cei care călătoresc în interes de afaceri sau pentru cei care caută un refugiu liniștit în inima orașului. Camera este proiectată cu eleganță și dispune de toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a vă face șederea cât mai confortabilă. Camera este dotată cu un pat confortabil și spațios, un televizor cu ecran plat, internet de mare viteză și un birou de lucru. Camera are, de asemenea, o baie privată, cu articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Fie că sunteți aici pentru afaceri sau pentru agrement, camera noastră single este locul perfect pentru a vă relaxa după o zi lungă de explorare a orașului. Camera este proiectată pentru a fi liniștită și odihnitoare, astfel încât să vă puteți relaxa și reîncărca în deplin confort. De asemenea, camera este dotată cu perdele black-out pentru a asigura un somn bun.

Pensiunea este situată în inima orașului, astfel încât nu veți fi niciodată departe de acțiune. Veți fi la doar câțiva pași de cele mai bune restaurante, baruri și magazine din oraș, precum și de atracțiile turistice populare, cum ar fi muzeele locale, galeriile de artă și siturile istorice.

Rezervați astăzi camera noastră single și experimentați confortul, stilul și confortul suprem în inima orașului. Fie că sunteți aici pentru afaceri sau de plăcere, camera noastră single are tot ce aveți nevoie pentru un sejur memorabil.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram