Întreaga Pensiune

Camerele noastre sunt concepute cu gândul la confort și oferă o atmosferă caldă și primitoare.

Preț

per noapte
3000LEI
Rezervă

Închirierea întregii case de oaspeți este o opțiune excelentă pentru cei care caută intimitate și confort în timpul șederii lor în Sibiu.

Cu spațiu pentru până la 12 persoane, pensiunea oferă o gamă largă de opțiuni de cazare pentru a se potrivi nevoilor oricărui călător.

Sunt disponibile 2 camere single, 4 camere duble de lux și un apartament cu un dormitor, fiecare fiind elegant decorat și mobilat pentru a oferi cel mai mare confort.

Indiferent dacă călătoriți cu familia, prietenii sau colegii, închirierea întregii pensiuni vă asigură spațiul și intimitatea de care aveți nevoie. Vă puteți bucura de compania grupului dumneavoastră în spațiile comune, inclusiv o recepție spațioasă, un bar și o zonă de luat masa. De asemenea, pensiunea are o parcare privată gratuită.

În general, închirierea întregii case de oaspeți este o alegere excelentă pentru cei care caută un sejur luxos și confortabil, cu intimitate și spațiu pentru grupul lor. Cu o gamă variată de opțiuni de cazare, decor elegant și mic dejun, veți avea tot ce vă trebuie pentru o vacanță sau o călătorie de afaceri de neuitat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram