Suită

Camerele noastre sunt concepute cu gândul la confort și oferă o atmosferă caldă și primitoare.

Preț

per noapte
600LEI
Rezervă

Suita noastră oferă un spațiu generos și spațios pentru cei care caută o experiență mai sofisticată. Apartamentul este conceput pentru a oferi oaspeților cel mai înalt nivel de confort, stil și eleganță. Camera este dotată cu un pat dublu matrimonial confortabil, o canapea mare, un televizor cu ecran plat, internet de mare viteză și un birou de lucru. Camera are, de asemenea, o baie privată, dotată cu un duș tip spa, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Apartamentul este conceput pentru a oferi oaspeților o experiență luxoasă. Camera are un decor elegant și sofisticat, cu mobilier de înaltă calitate, țesături bogate și lucrări de artă frumoase. De asemenea, camera este dotată cu iluminare ambientală, oferind oaspeților toate facilitățile de care au nevoie pentru a se simți răsfățați.

Apartamentul include, de asemenea, o zonă de living separată, cu o zonă de relaxare confortabilă, o masă de luat masa, oferind oaspeților spațiul perfect pentru a se relaxa sau a lucra.

Rezervați apartamentul nostru astăzi și experimentați luxul și rafinamentul suprem în inima orașului. Fie că sunteți aici pentru o ocazie specială sau pur și simplu căutați să vă răsfățați cu puțin lux, apartamentul nostru are tot ce aveți nevoie pentru un sejur memorabil.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram