Termeni și Condiții

Folosirea (vizitarea sau efectuarea unei rezervări) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Website-ul casagallo.ro funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare.

casagallo.ro nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

casagallo.ro funcționează pe o platformă securizată de tip HTTPS. În acest sens, datele personale solicitate pe casagallo.ro în vederea efectuării comenzii, se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate. Informațiile furnizate nu vor fi puse la dispoziția nici unei alte persoane fizice, juridice, sau instituții. Excepția o reprezintă autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează în orice fel de compania noastră.

casagallo.ro se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale.

Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Întregul conţinut al site-ului casagallo.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – reprezintă proprietatea EXCLUSIVĂ a SALE4YOU SRL și este apărat de Legea nr. 8/1996 pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea – de către orice altă persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei SALE4YOU SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se considera furt și se pedepsește conform legilor în vigoare.

În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram